Informacije o obradi podataka

PRAVILA O ZAŠTITI PODATAKA

Ova Pravila o zaštiti podataka (u daljnjem tekstu: Pravila) opisuju kako prikupljamo, upotrebljavamo i obrađujemo vaše podatke, uključujući i osobne podatke, u vezi s vašim pristupom i korištenjem portala www.poslovni-subjekti.hr (u daljnjem tekstu: Portal).
Naše usluge ponekad sadrže linkove na usluge drugih tvrtki. Te tvrtke imaju vlastita pravila o zaštiti privatnosti i korištenju kolačića, stoga imajte na umu da će informacije koje na taj način dajete, biti regulirane njihovim pravilima. Svakako provjerite i njihova pravila o zaštiti privatnosti, kako biste znali kako će upotrebljavati vaše podatke.

Čvrsto smo predani čuvanju informacija o vama i vašoj obitelji. Naš tim poduzima sve razumne napore kako bismo brinuli o vašoj informacijskoj sigurnosti i privatnosti. Istodobno, nijedna usluga ne može biti potpuno sigurna - ako imate razloga misliti da su vaš korisnički račun ili osobni podaci izloženi riziku, na primjer, ako je netko mogao saznati vašu lozinku, odmah nam se javite putem e-mail adrese.
Popunjavanjem naših obrazaca za registraciju ili kontinuiranim korištenjem naših usluga, pristajete na korištenje vaših podataka u skladu s ovim pravilima.
Promjena ili brisanje osobnih podataka može se zatražiti od voditelja obrade podataka slanjem zahtjeva na e-mail: ­­­­­­­­­­­­­­­­_____________________


1. PODACI KOJE PRIKUPLJAMO

1.1. Informacije koje nam dajete

1.1.1. Informacije nužne za korištenje Portala
Tražimo i prikupljamo osobne podatke o vama kada se registrirate kao korisnik Portala. Ove informacije su neophodne za odgovarajuću provedbu ugovora između vas i Portala te nam omogućuju da ostvarujemo naše pravne i zakonske obveze. Ove informacije ne dijelimo s trećim osobama, osim u izuzetnim slučajevima, i samo uz vaš izričiti pristanak. Bez pružanja navedenih informacija možda vam nećemo moći pružiti sve tražene usluge.
Informacije za otvaranje korisničkog računa - kada se prijavite kao korisnik Portala, zahtijevamo određene informacije kao što su: vaše ime, prezime, adresa e-pošte, datum rođenja i sl.
Profil i informacije - da biste mogli upotrebljavati određene značajke Portala, možemo vas tražiti dodatne informacije, što može uključivati vašu adresu, telefonski broj, fotografije i sliku profila.
Podaci o potvrdi identiteta - da bismo stvorili i održali pouzdano i sigurno okruženje, možemo prikupljati podatke sa svrhom provjere vašeg identiteta (kao što su slike vaše izdane osobne iskaznice, putovnica ili vozačka dozvola, kako to dopuštaju važeći zakoni) ili druge podatke o autentičnosti.
Komunikacije s Portalom i ostalim korisnicima Portala - kad komunicirate s ovlaštenim osobama Portala ili koristite stranicu Portala a za komunikaciju s drugim korisnicima, prikupljamo informacije o vašoj komunikaciji i svim informacijama koje ste, na taj način, odlučili pružiti.

1.1.2. Podaci koje ste nam poslali
Možete nam poslati i neke dodatne osobne podatke kako bismo uspostavili bolji korisnički doživljaj. Ove se dodatne informacije obrađuju na temelju vašeg pristanka.
Dodatne informacije o korisničkom računu - možete odabrati pružanje dodatnih informacija, kao dio vašeg korisničkog računa (kao što su spol, željeni jezik, grad i osobni opis). Neke od tih informacija, navedenih u postavkama računa, dio su vaše stranice javnog profila i bit će javno vidljive drugima.
Drugi podaci - možete nam dati i druge informacije, prilikom popunjavanja obrazaca, provođenja pretraživanja, ažuriranja ili dodavanja informacija vašem korisničkom računu, odgovaranja na ankete, objavljivanja na forumima, sudjelovanja u promocijama ili korištenja drugih značajki Portala.
Zakon Europske unije postavlja posebna pravila za obrađivanje "posebnih kategorija osobnih podataka", koji uključuju vjersko opredjeljenje, političko opredjeljenje, spol te seksualne sklonosti. Dopuštamo vam da takve podatke objavite, kako bi ih mogli vidjeti ljudi koje vi odaberete. Odlučite li dodati takve podatke, mi ih primamo, obrađujemo i pohranjujemo. Takve podatke upotrijebit ćemo samo uz vaše dopuštenje.

1.2. Informacije koje automatski prikupljamo prilikom vašeg korištenja Portala
Kada koristite Portal, automatski prikupljamo neke informacije, uključujući osobne podatke, o uslugama koje koristite i načinu na koji ih upotrebljavate. Ove informacije potrebne su za odgovarajuće izvršenje ugovora između vas i nas, kako bismo postupali u skladu sa našim pravnim i zakonskim obvezama i imajući u vidu naš legitiman interes za pružanje i poboljšanje usluga Portala.
Informacije o geografskoj lokaciji - kada koristite određene usluge Portala, možemo prikupiti informacije o vašoj preciznoj ili približnoj lokaciji, budući da je ona određena podacima poput vaše IP adrese ili GPS-a mobilnog uređaja, kako bismo vam pružili bolji korisnički doživljaj. Većina mobilnih uređaja omogućuje vam da upravljate ili onemogućite upotrebu usluga lokacije za Aplikacije, u izborniku postavki uređaja. Portal može prikupljati te podatke čak i kada ne upotrebljavate Aplikaciju, ako je ta veza omogućena putem vaših postavki ili dozvola za uređaj.
Informacije o načinu korištenja Portala - prikupljamo informacije o vašim interakcijama putem Portala, kao što su stranice ili sadržaj koji pregledavate, pretraživanja za ispis i druge radnje na Portalu.
Zapisnik podataka i podataka o uređaju - automatski prikupljamo podatke o zapisima i podatke o uređaju, kada pristupate i koristite Portal, čak i ako niste stvorili korisnički račun ili niste prijavljeni. Ti podaci uključuju, između ostalog, pojedinosti o tome kako ste koristili Portal (uključujući ako ste kliknuli na veze na Aplikacije trećih strana), IP adresu, datume i vremena pristupa, podatke o hardwareu i softwareu, informacije o uređaju, informacije o događajima uređaja, jedinstvene identifikatore i podatke o kolačićima.
Kolačići i slične tehnologije - koristimo kolačiće i druge slične tehnologije, kao što su web svjetionici, pikseli i identifikatori mobilnih uređaja. Možemo dopustiti i našim poslovnim partnerima da koriste ove tehnologije praćenja na Portalu ili angažirati druge da prate vaše ponašanje u naše ime. Više informacija o našoj upotrebi ovih tehnologija potražite u našim pravilima o kolačićima.

1.3. Informacije koje prikupljamo od trećih strana
Portal može prikupljati informacije, uključujući i osobne podatke, koje drugi pružaju o vama, kada koriste Portal ili dobivaju informacije iz drugih izvora i kombiniraju ih s informacijama koje prikupljamo putem Portala. Ne kontroliramo, ne nadziremo i ne odgovaramo za način na koji treće osobe koje pružaju vaše podatke obrađuju te podatke, a bilo koji zahtjev za informacijama o otkrivanju vaših osobnih podataka treba uputiti trećim stranama.
Usluge treće strane - ako povezujete, povežete se ili se prijavite na Portal putem usluga treće strane (npr. Google, Facebook), treća strana može nam poslati podatke kao što su registracija i informacije o profilu te usluge. Ove informacije variraju i kontrolirani su od treće strane ili su na to ovlašteni putem vaših postavki privatnosti u toj usluzi.
Ostali izvori - u opsegu dopuštenom primjenjivim zakonima, možemo primiti dodatne informacije o vama, kao što su demografski podaci ili podaci potrebni za otkrivanje prijevara, od pružatelja usluga trećih strana i/ili partnera te ih kombinirati s našim podacima o vama. Možemo primati informacije o vašim iskustvima i interakcijama s našim partnerskim oglasnim mrežama.

2. KAKO KORISTIMO INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO
Upotrebljavamo, pohranjujemo i obrađujemo informacije, uključujući i osobne podatke, sa svrhom razumijevanja, poboljšanja i razvoja Portala, mjerenja i poboljšanja oglašavanja i marketinga, stvaranja i održavanja pouzdane i sigurnije okoline te sa svrhom ostvarivanja naših pravnih i zakonskih obveza.

2.1. Pružanje usluga, poboljšanje i razvoj Portala
• Omogućujemo vam pristup i korištenje Portala
• Omogućujemo vam komuniciranje s drugim korisnicima
• Djelujemo, štitimo, poboljšavamo i optimiziramo Portal i vaše korisničko iskustvo, primjerice obavljanjem analiza i provođenjem istraživanja
• Pružamo vam korisničku podršku
• Šaljemo vam poruke o uslugama ili korisničkoj podršci, ažuriranja, sigurnosna upozorenja i obavijesti o računu
• Da bismo bili u mogućnosti pružati kvalitetnu uslugu, zaštititi, poboljšati i optimizirati Portal te personalizirati i prilagoditi vaše korisničko iskustvo (kao što su prijedlozi za unos ili rangiranje rezultata pretraživanja), možemo provoditi profiliranje na temelju vaših interakcija s Portalom, povijesti pretraživanja i provedenih kupnji, podataka o vašem profilu i postavkama te drugog sadržaja kojeg ste poslali Portalu
Obrađujemo ove informacije s obzirom na naš legitimni interes za funkcioniranje i poboljšanje Portala i iskustva naših korisnika, kao i kada je to potrebno radi odgovarajuće provedbe ugovora s vama.

2.2. Stvaranje i održavanje pouzdanog i sigurnijeg okruženja
• Otkrivanje i sprečavanje prijevara, neželjene pošte, zloupotrebe, sigurnosnih incidenata i drugih štetnih aktivnosti;
• Provodimo sigurnosne istrage i procjenu rizika
• Provodimo provjeru podataka ili identifikacijskih podatka
• Pridržavamo se naših zakonskih obveza
• Provedimo naša Pravila korištenja i druga pravila
• U vezi s gore navedenim aktivnostima, možemo provesti profiliranje na temelju vaših interakcija s Portalom, vašim informacijama o korisničkom računu i ostalim sadržajima koje dostavite Portalu te na temelju informacija dobivenih od trećih strana. U ograničenim slučajevima, automatizirani procesi mogu ograničiti ili obustaviti pristup Portalu, ako takvi procesi otkriju korisnika ili aktivnosti za koje smatramo da predstavljaju sigurnosni ili drugi rizik za Portal, druge korisnike ili treće strane
Ove informacije obrađujemo s obzirom na naš legitimni interes u zaštiti Portala, kako bismo mjerili adekvatnu provedbu naših obveza prema vama i u skladu s primjenjivim zakonima.

2.3. Pružanje, prilagodba, mjerenje i poboljšanje oglašavanja i marketinga
• Šaljemo vam promotivne poruke, oglase i druge informacije koje bi vam mogle biti od interesa na temelju vaših preferencija (uključujući informacije o najnovijim vijestima, Portalu ili partnerskim kampanjama i uslugama) i oglase društvenih mreža, putem platformi društvenih mreža, kao što su Facebook ili Google, ili putem naših partnera u oglašavanju
• Prilagođavamo, mjerimo i poboljšavamo naše oglašavanje
• Upravljamo programima preporuka, nagradama, anketama, nagradnim igrama, natjecanjima ili drugim promotivnim aktivnostima ili događajima, koje sponzorira ili kojima upravlja Portal, njegovi partneri ili treće strane
• Provodimo profiliranje vaših osobina i preferencija (na temelju informacija koje ste nam dali, vaše interakcije s Portalom, informacija dobivenih od trećih strana i vaše povijesti pretraživanja, da vam šaljemo poruke, oglase i druge relevantne informacije koje mislimo da bi vam mogli biti od interesa
Obrađujemo prikupljene podatke za svrhe navedene u ovom odjeljku, s obzirom na naš legitimni interes za obavljanje marketinških aktivnosti, kako bismo vam ponudili proizvode ili usluge koje bi mogle biti dijelom vaših interesa.

2.4. Kontaktiranje
Možemo upotrijebiti vaše podatke kako bismo vas kontaktirali o različitim stvarima, kao što su:
• obavijesti o promjenama pravila i uvjeta korištenja
• provjeravanje o uslugama ili aktivnostima za koje ste se prijavili
• odgovoriti vam kada ste nas kontaktirali ili odgovoriti na vaš komentar ili pritužbu
• slanje obavijesti na vašem uređaju ako ste ih odabrali u svojim postavkama
Kontaktirat ćemo vas samo kada je to potrebno ili kada nam date svoje dopuštenje.

3. DIJELJENJE I OTKRIVANJE
Nikada nećemo prodavati vaše osobne podatke. Dijelimo ih s drugima na sljedeće načine:

3.1. Uz vašu suglasnost
Tamo gdje ste dali suglasnost, dijelimo vaše podatke, uključujući i osobne podatke, kako je opisano u trenutku pristanka, kao što je slučaj kada ovlastite Aplikaciju ili web stranicu treće strane za pristup vašem korisničkom računu ili kada sudjelujete u promotivnim aktivnostima koje provode partneri Portala ili treće strane.

3.2. Profili, oglasi i druge javne informacije
Portal vam može omogućiti objavljivanje informacija, uključujući i osobne podatke, koje su vidljive široj javnosti, kao što su:
• Dijelovi vašeg javnog korisničkog računa na Portalu - kao što su vaše ime, broj telefona, opis i grad, javno su vidljivi drugima
• Stranice s oglasima javno su vidljive i uključuju informacije kao što su opis oglasa, lokacija, javna fotografija vašeg profila, adresu elektroničke pošte, broj telefona, adresu i sve dodatne informacije koje želite podijeliti
• Ako pošaljete sadržaj u zajednicu ili forum za raspravu, blog ili društvenu medijsku poštu ili koristite sličnu značajku na Portalu, taj je sadržaj javno vidljiv
• Kada nešto javno objavite, poput objavljivanja komentara koje javnost može vidjeti
Na temelju našeg legitimnog interesa za promociju Portala, možemo prikazati dijelove Portala (npr. vaš popis oglasa) na web stranicama kojima upravljaju poslovni partneri Portala. Ako se vaši oglasi prikazuju na web mjestu partnera, također se mogu prikazati informacije s vaše javne stranice profila.
Informacije koje javno podijelite na Portalu, mogu se indeksirati pomoću tražilica treće strane. U nekim slučajevima možete isključiti ovu značajku u postavkama računa. Ako promijenite postavke ili sadržaj koji se javno prikazuje, te tražilice možda neće ažurirati svoje baze podataka. Ne kontroliramo praksu tražilica trećih strana i oni mogu koristiti spremišta koja sadrže vaše zastarjele podatke.

3.3. Usklađenost sa zakonom, odgovaranje na pravne zahtjeve, prevencija štete i zaštita naših prava
Portal može objaviti vaše podatke, uključujući i osobne podatke, sudovima, policijskim tijelima ili vladinim tijelima ili ovlaštenim trećim stranama, ako i u onoj mjeri u kojoj smo zakonski obvezani ili je to zakonski dopušteo, ili ako je takvo otkrivanje razumno potrebno radi: (i) udovoljavanja našim zakonskim obvezama, (ii) pravnih postupaka i odgovora na tvrdnje uperene protiv Portala, (iii) odgovaranja na provjerene zahtjeve, vezane za kaznene istrage ili navodnu ili sumnjivu ilegalnu aktivnost ili bilo koju drugu aktivnost koja nas ili naše korisnike može izložiti odgovornosti za štetu, (iv) provođenja i upravljanja našim uvjetima korištenja ili drugim ugovorima s korisnicima, ili (v) zaštite prava, imovine ili osobne sigurnosti Portala, njegovih zaposlenika, korisnika ili članova javnosti.
Tamo gdje je to prikladno, možemo obavijestiti korisnike o takvim pravnim zahtjevima, osim ako: (i) je takva obavijest zabranjena sama po sebi, sudskim nalogom ili primjenjivim zakonom, ili (ii) smatramo da bi obavještavanje bilo uzaludno, neučinkovito, stvaralo rizik od povrede ili tjelesne ozljede pojedincu ili grupi, ili stvaralo ili povećavalo rizik od prijevare prema Portalu ili našim korisnicima. U slučajevima u kojima postupamo u skladu sa zakonskim zahtjevima, bez prethodne obavijesti iz potonjih razloga, pokušat ćemo obavijestiti tog korisnika o zahtjevu, nakon što je ispunjen i kada, u dobroj vjeri, utvrdimo da u tome više nismo spriječeni.

3.4. Pružatelji usluga
Portal koristi različite pružatelje usluga i tehnologije trećih strana (npr. Google, Facebook i sl.) koje nam pomažu pružati usluge vezane uz Portal. Neke tvrtke koje nam pružaju usluge nalaze se izvan Europske unije. To dopuštamo samo ako smo zadovoljni njihovom razinom sigurnosti pri zaštiti podataka. Kada nam dajete svoje podatke, imajte na umu da bi se oni mogli prenijeti, pohraniti ili obrađivati na lokaciji izvan EEA.
Ne prodajemo vaše osobne podatke nikome i to nećemo nikada raditi.
Pružamo zbirne statističke podatke i uvide koji pomažu ljudima i kompanijama razumjeti kako ljudi reagiraju na njihove objave, ponude, stranice i drugi sadržaj na Portalu i izvan njega.

3.4.1. Oglašivači
Oglašivačima pružamo izvješća o vrstama ljudi koji vide njihove oglase i o učinku njihovih oglasa, ali ne dijelimo podatke koji vas osobno identificiraju (podaci kao što su vaše ime ili adresa e-pošte, koji se sami mogu upotrijebiti kako bi vas se kontaktiralo ili identificiralo) osim ako nam date dopuštenje. Na primjer, pružamo opće demografske podatke i podatke koji zanimaju oglašivače (na primjer, da je oglas vidjela osoba koja živi u Zadru) kako bismo im pomogli bolje razumjeti njihovu publiku. Također potvrđujemo koji su oglasi na Portalu doveli do kupnje ili aktivnosti u vezi s oglašivačem.

3.4.2. Partneri za mjerenja
Dijelimo podatke o vama s društvima koja ih agregiraju kako bi pružila analitička i mjerna izvješća nama i našim partnerima.

3.4.3. Prodavatelji i pružatelji usluga
Pružamo podatke i sadržaj prodavateljima i pružateljima usluga koji podržavaju naše poslovanje, kao primjerice pružanjem usluga tehničke infrastrukture, analizom načina upotrebe naših proizvoda, pružanjem korisničke podrške, omogućavanjem plaćanja ili provedbom anketa.

3.4.4. Tijela za provedbu zakona ili pravni zahtjevi
Kada je to nužno radi pridržavanja zakonskih odredbi, dijelimo vaše podatke s tijelima za provedbu zakona ili na temelju pravnih zahtjeva.

3.5. Društvene mreže
Tamo gdje je dopušteno prema primjenjivom zakonu, možemo koristiti određene ograničene osobne podatke o vama kako bismo ih podijelili s platformama društvenih ili drugih mreža, kao što su Facebook ili Google, radi generiranja potencijalnih kupaca, privlačenja prometa na naše web stranice ili drugog načina promoviranja naših usluga ili Portala općenito. Ove se aktivnosti obrade temelje na našem legitimnom interesu za obavljanje marketinških aktivnosti, kako bismo vam ponudili proizvode ili usluge koji mogu biti dijelom vašeg interesa.
Portal ne kontrolira niti nadzire društvene medijske platforme s kojima možemo dijeliti vaše osobne podatke. Stoga sva pitanja o načinu na koji vaš davatelj usluga platforme društvenih medija obrađuje vaše osobne podatke treba uputiti takvom pružatelju usluga.

3.6. Poslovni transferi
Ako se Portal obveže ili budu uključen u bilo koji postupak spajanja, pripajanja, stjecanja, reorganizacije, prodaje imovine ili stečajnog postupka, tada možemo prodati, prenositi ili dijeliti dio ili cjelokupnu našu imovinu, uključujući vaše podatke koji su vezani uz takvu transakciju ili u pokušaj takve transakcije (npr. due diligence). O tome ćemo vas obavijestiti prije prijenosa vaših osobnih podataka i prije nego što vaši osobni podaci budi podložni drugačijim pravilima o zaštiti privatnosti.

3.7. Skupni podaci
Možemo također dijeliti skupne informacije (informacije o našim korisnicima koje kombiniramo tako da više ne prepoznaju ili ne referiraju pojedinačne korisnike) i druge anonimne informacije za regulatornu usklađenost, analizu tržišta, demografsko profiliranje, marketing i oglašavanje te u druge poslove svrhe.

4. OSTALE VAŽNE INFORMACIJE

4.1. Analiza vaših komunikacija
Možemo pregledati, skenirati ili analizirati vaše komunikacije na Portalu ili na stranicama Portala na društvenim mrežama, za prevenciju prijevara, procjenu rizika, usklađenosti s propisima, istraživanje, razvoj proizvoda i korisničku podršku. Primjerice, kao dio naših prevencijskih napora, skeniramo i analiziramo poruke kako bismo zaštitili podatke o kontaktima i reference na druge web stranice. U nekim ćemo slučajevima možda skenirati, pregledati ili analizirati poruke kako bismo ispravili, poboljšali i proširili ponudu proizvoda. Koristimo automatizirane metode gdje je razumno moguće. Međutim, ponekad ćemo morati ručno pregledati neke komunikacije, kao što su slučajevi radi provjera prijevara i korisničke podrške ili kako bismo procijenili i poboljšali funkcionalnost automatiziranih alata. Nećemo pregledavati, skenirati ili analizirati vaše komunikacije kako bismo vam poslali marketinške poruke treće strane, a nećemo niti prodavati recenzije niti analize tih komunikacija.
Te se aktivnosti provode na temelju našeg legitimnog interesa za osiguravanje usklađenosti s primjenjivim zakonima i našim uvjetima, sprječavanje prijevara, promicanje sigurnosti i poboljšanje i osiguravanje odgovarajuće izvedbe naših usluga.

5. PARTNERI TREĆIH STRANA
Portal može sadržavati veze s web stranicama ili uslugama trećih strana, kao što su integracije trećih strana ili druge usluge treće strane (dalje u tekstu: Partneri treće strane). Portal ne posjeduje niti kontrolira ove partnere treće strane, te kada stupite u interakciju s njima, možete pružati informacije izravno partneru treće strane, Portalu ili oboje. Ovi partneri treće strane imat će svoja pravila o prikupljanju, korištenju i otkrivanju informacija. Preporučujemo da pregledate pravila o privatnosti drugih web stranica koje posjećujete.

6. VAŠA PRAVA
Za sva pitanja i ostvarivanje prava navedenih u ovom odjeljku možete nam se obratiti slanjem elektroničke pošte na adresu Voditelja obrade podataka. Imajte na umu da vas možemo tražiti da potvrdite svoj identitet, prije poduzimanja daljnjih radnji na vaš zahtjev.

6.1. Upravljanje vašim informacijama
Možete pristupiti i ažurirati neke svoje podatke putem postavki korisničkog računa. Ako ste odabrali povezivanje na Portal putem Aplikacije treće strane, kao što je Facebook ili Google, možete promijeniti postavke i ukloniti dozvolu za Aplikaciju mijenjanjem postavki računa kod treće strane. Odgovornost za točnost i istinitost vaših podataka, uključujući i osobne podatke, isključivo je na vama.

6.2. Ispravak netočnih ili nepotpunih podataka
Imate pravo zatražiti da ispravimo netočne ili nepotpune osobne podatke o vama (ukoliko iste ne možete ažurirati samostalno, na vašem korisničkom računu).

6.3. Zadržavanje i brisanje podataka
Općenito zadržavamo vaše podatke, uključujući i osobne podatke, koliko god je to potrebno za izvršenje ugovora između vas i nas, te kako bismo poštovali naše zakonske obveze.

6.4. Dostavljanje pritužbi
Imate pravo podnijeti pritužbe na aktivnosti obrade podataka, od strane Portala, pred nadležnim tijelima za zaštitu podataka – Agencija za zaštitu osobnih podataka.

7. SIGURNOST
Kontinuirano provodimo i ažuriramo administrativne, tehničke i fizičke mjere sigurnosti kako bismo zaštitili vaše podatke od neovlaštenog pristupa, gubitka, uništenja ili izmjene. Ako imate saznanja ili imate razloga vjerovati da su vaši podaci za uspostavu korisničkog računa izgubljeni, ukradeni, zlorabljeni ili na drugi način ugroženi ili, u slučaju bilo kakve stvarne povrede ili sumnje na neovlaštenu uporabu vašeg korisničkog računa, odmah nas kontaktirajte.

8. PROMJENE OVIH PRAVILA
Portal pridržava pravo izmjene ovih Pravila, u bilo kojem trenutku, u skladu s ovom odredbom. Ako promijenimo ova Pravila, objavit ćemo izmijenjena Pravila na web stranicama Registra i ažurirati datum zadnje izmjene. Ako se ne slažete s izmijenjenom Pravilima o zaštiti podataka, možete otkazati svoj račun. Ako ne otkažete svoj račun prije datuma kada izmijenjena Pravila o zaštiti privatnosti stupaju na snagu, vaš daljnji pristup i korištenje Portala bit će podložno novim Pravilima.

9. KONTAKTIRAJTE NAS
Ako imate bilo kakvih pitanja ili pritužbi u vezi s ovim Pravilima ili našim postupcima obrade vaših podataka, slobodni ste kontaktirati Voditelja obrade podataka.

 

Scroll to Top